Tiedotteita

 

Sää Juntusrannassa
Johtokunnan kokous pidetty 20.2.2021


Sääntömääräiset asiat käsiteltiin. Jäsenmaksu on ennallaan, 40 e/v. Liittymis ym. maksut ennallaan. Ulkopaikkakuntalaiset hirvipyytäjät maksavat 45e, 30.4 mennessä seuran tilille. Samoin jäsenmaksut tuohon mennessä. Johtokunnan kokoonpanossa tapahtui muutoksia, osa jäi pois. Uusia virkeitä ja osaavia henkilöitä kaivataan. Samoin sihteeri vaihtuu heti kun uusi löytyy. Kertaus: jäsenmaksu 30.4. mennessä 40e tilille ulkopaikkakuntalaiset hirvenpyytäjät 45e 30.4. mennessä tilille jäsenmaksun lisäksi

Vuosikokous pidetään sitten kun on koronan vuoksi mahdollista. Muuten asiat rullaa radallaan.


-sihteeri
Kesäkokouksen päätöksiä


Kokous ei asettanut saaliskiintiöitä eikä rauhoituksia. Hirvimaksu on 75 e, maksu seuran tilille 25.9 mennessä. Talkoot pidetään 26.9. klo 9 alkaen majalla ja kuivaamolla. Yleinen huolto ja lahtivajan pesu. Pienpetopyynti seuran mailla on vapaata ja seura antaa maitaan pienpetokilpailuun. Lahtivajaa vuokrataan ulkopuolisille, maksu 50 €/ruho.Uusiksi jäseniksi hyväksyttiin Tanja Luukkonen, Veikka Kovalainen, Petri Lehti, Holappa Timo, ja Katja Kuvaja 2 vuoden koeajalla. Vahvistettiin tilinpäätös. Seura myy vieraslupia 25 € / kausi. Ostetaan tarvikkeita keskitetysti ja huomioidaan mahdolliset koronarajoitukset ja hyvä hygienia ja etäisyydet metsästystilanteissa.Hirvipeijaiset järjestää eteläporukka.


-sihteeri
Vuosikokouksen päätöksiä 29.2.2020


Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Hannu Kinnunen ja sihteeriksi Matti Kinnunen. Muut jäsenet ovat Jari Juntunen vara pj., Kauko Juntunen, Kyösti Huttu, Seppo Moilanen, Eero Seppänen, Tapani Juntunen ja Eero Huttu. Toimintakertomus vuodelta 2019 hyväksyttiin. Vahvistettiin toiminta- ja riistanhoitosuunnitelma tälle vuodelle. Riistakolmiolaskenta suoritetaan. Liittymismaksu- ja jäsenmaksut ovat 200 € aikuinen ja 80 € alle 18 vuotias. Jäsenmaksu on nyt 40 €/ vuosi. Eräpäivä on 31.3. mennessä. Vahvistettiin taloussuunnitelma tälle vuodelle. Uuusiksi jäseniksi 2 -v koeajalla valittiin Aapo Anttolainen ja Aleksi Neuvonen sekä Aleksi Latvajärvi ja Miio Latvajärvi. Varsinaisiksi jäseniksi hyväksyttiin Jari Mikkonen, Tarmo Latvajärvi, Eemeli Latvajärvi, Sanna Neuvonen, Janne Jokinen, Joni Helenius, Jere Helenius ja Pia Minkkinen. Yhteislupaan osallistutaan entiseen tapaan.


-sihteeri
Tiedote 31.1.2020


Aluelupahakemus hirville 2020 on nyt tehty. Mukana on 59 ilmottautunutta ampujaa. Ulkopaikkakuntalaismaksu on 42 e, jonka voi maksaa seuran tilille 30.4. mennessä. Näitä henkilöitä löytyi 20 kpl, asianomaiset tietänevät. Seura maksaa joka tapauksessa MH:n laskun eräpäivänä.

Vuosikokous pidetään La 29.2. 2020 klo 12 Kylätalolla. Esillä sääntömääräiset asiat, tilinpäätös v. 2019, uudet jäsenet, taloussuunnitelma v. 2020, erovuoroiset johtokunnan jäsenet mm.


Uusille jäsenille lisäksi


Vuosikokous määrittelee jäsenmaksun, joka on maksettu maaliskuun loppuun vuosittain (nyt 35 e) Älä maksa siis etukäteen kun emme tiedä maksun suuruutta tänä vuonna. Hirvimaksu määritellään sitten kun saadaan lupamäärä/metälle lähtijät tietoon, menee yleensä syyskuulle. Näistä tulee ilmoitus paikallislehteen ja nettisivuille.


-sihteeri
Ruhtinan Erä ry kesäkokous päätöksiä


Päätettiin mm. seuraavaa. Saaliskiintiöitä eikä rauhoituksia asetettu.Vieraslupamaksut entiset, löytyvät seuran nettisivuilta. Hirvimaksu on 75 e, maksettava 30.9 mennessä. Talkoot 5.10 klo 9 alkaen. Pienpetopyynti on seuran mailla vapaata. Uusiksi jäseniksi hyväksyttiin Sonja Valtonen ja Ville Varis.Talonmieheksi valittiin Hannu Juntunen. Ajokoirakokeisiin annetaan maastoja. Luettiin hirvimetsälle ilmottautuneet. Osallistutaan yhteislupaan entiseen tapaan. Hirvijahti alkaa 12.10. klo 8. Jahtiin valittiin johtajat ja varajohtajat. Löytyvät oma riista palvelusta


EDIT:


Vuoden 2019 porukkajako löytyy TÄSTÄ.


-sihteeri
15.7.2019


Hirvilupapäätös on tullut, pyyntilupia tuli 22 kpl, joita aikuisia max.15 kpl. Jakoa yhteislupaan ei ole vielä tehty. Pudotusta on viime vuodesta 6 kpl eli n. 20 %, joka oli odotettavissa. Maksakaa jäsen- ja ulkopaikkakuntalaismaksut seuran tilille ajoissa eli heti jos ovat vielä maksamatta.


-sihteeri
Talvikokouspäätöksiä 23.2.19


Seuran puheenjohtajaksi valittiin Hannu Kinnunen, sihteeriä ei valittu. Sihteerin tointa hoitaa johtokunnan puolesta Kauko Juntunen ja Matti Kinnunen. Jarmo Sirkiä hoitaa vielä rahaliikenteen, kunnes uusi sihteeri saadaan valittua.

Liittymismaksut ovat 200 € aikuinen, 80 € alle 18 v, Jäsenmaksu on vuosittain 35 € ja maksettava maaliskuun loppuun mennessä. Tilinumero on Ruhtinan Erä ry FI44 5442 0920 0833 05

Varsinaisiksi jäseniksi tulivat Kauppinen Sanna ja Kauppinen Marko . Koejäseniksi hyväksyttiin kahden vuoden koeajalla Juntunen Elina, Juntunen Olli-Pekka, Mäkelä Matti ja Siekkinen Esa. Yhteislupaan osallistutaan entiseen tapaan.

Hallituksen kokoonpano on pj. Hannu Kinnunen, varapj. Jari Juntunen, jäsenet Alpo Lauronen, Tapani Juntunen, Eero Seppänen, Kauko Juntunen, Kyösti Huttu, Seppo Moilanen, Matti Kinnunen. Suomussalmen RHY:lle ja Suomen Metsästäjäliitolle tehtävät esitykset hoidetaan Matti Kinnusen kautta. Johtokunta etsii uuden talonmiehen metsästysmajan hoitajaksi kesäkokoukseen mennessä. Toimintakertomus todettiin asianmukaiseksi ja toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2019 hyväksyttiin.


-sihteeri
Ampujat 2019


Vuoden 2019 hirvenmetsästykseen osallistujat huomio!

Aluelupahakemus on jätettävä tammikuun loppuun mennessä. Hakemukseen tarvitaan ampujaluettelo. Tarvittavat tiedot ovat: Nimi, osoite, metsästäjänumero ja hirvikokeen suorituspäivämäärä.

Viimesyksynä osallistuneet lisätään automaattisesti, mikäli ampumakoe on suoritettu ja on ilmoittanut osallistuvansa jahtiin 2019.

Ilmoitelkaa tietonne sihteerille, jos haluatte mukaan, tai jos tiedoissanne on muutoksia.

Tiedot voi lähettää seuran sähköpostiin tai tekstiviestillä


-sihteeri
18.8.2018


Seura ei asettanut saaliskiintiöitä eikä rauhoituksia. Yhteisluvan johtajaksi valittiin Hannu Kinnunen. Vierasmaksut pysyivät ennallaan. Korostettiin, että jäsen pitää olla mukana metsällä. Hinnat löytyvät seuran nettisivuilta. Uudeksi jäseneksi hyväksyttiin Tuomo Virolainen 2v koeajalla ja varsinaiseksi jäseneksi Heikki Paronen. Tontin harvennusta ja puita tehdään talkoilla 1.syyskuuta klo 9:00 alkaen. Luettiin hirvimetsälle ilmoittautuneet. Hirvimaksu on 75 € (huom. maksua korotettiin), maksettava seuran tilille syyskuun loppuun mennessä. Hirvijahti aloitetaan 13.10.18 klo 8:00 kokoontumalla majoille. Pohjoisen porukka kylälle ja Keski- ja eteläporukka metsästysmajalle. Peijaiset järjestää kekrinä klo 15 alkaen pohjoisen porukka Ruhtinan kyläntalolla. Hirvennahkat myydään edelleen ja nuolukiviä ja suolaa hankitaan tarpeen mukaan.

Vuoden 2018 porukkajako löytyy TÄSTÄ.


-sihteeri
Kesäkokous


Ruhtinan Erä ry:n kesä- ja hirvikokous majalla la. 18.8.2018 klo 16. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Hirvikokous kesäkokouksen jälkeen, metsästykseen osallistujat oltava paikalla.

Johtokunta kokoontuu tuntia ennen, eli klo 15.

Pidetään myös talkoot klo 12 alkaen


-sihteeri
20.7.2018


Ruhtinan Erän riistakolmiolaskenta la 4.8.2018 klo. 08.00, lähtö majalta.


-sihteeri
8.4.2018


Määräaikaan, maaliskuun loppuun mennessä on nihkeästi tullut jäsenmaksuja.

Olkaapa hyvät ja huolehtikaa osaltanne. -Ja maksakaa tilille FI44 5442 0920 0833 05.

Tilinumero löytyy myös yhteystiedot sivulta! Johtokunta esittää jatkossa 5€ viivästyslisää myöhästyneisiin jäsenmaksuihin.


-sihteeri
12.3.2018


Tästä lähin yhteydenotot ensisijaisesti uudelle sihteerille (ks. alta).

Muistutus uusille jäsenille että liittymismaksut sekä jäsenmaksut on hoidettava.

Jäsenmaksut maaliskuun loppuun mennessä ja liittymismaksu ennen metsästyksen aloittamista seuran alueella.


t-mkk-
Talvikokouspäätöksiä


Seuran puheenjohtajaksi valittiin Hannu Kinnunen ja sihteeriksi Jarmo Sirkiä.

Liittymismaksut ovat 200 € aikuinen, 80 € alle 18 v, Jäsenmaksu on vuosittain 35 € ja maksettava maaliskuun loppuun mennessä.

Varsinaisiksi jäseniksi tulivat Teijo Siekkinen, Riku Puolanne, Petri Puolanne ja Pekka Romppainen. Koejäseniksi valittiin Jari Mikkonen, Tarmo Latvajärvi, Eemeli Latvajärvi, Sanna Neuvonen, Janne Jokinen, Joni Helenius, Jere Helenius ja Pia Minkkinen.

Lahtivajan lattian korjaus arvio päätettin tehdä. Yhteislupaan osallistutaan entiseen tapaan.

Hallituksen kokoonpano on pj. Hannu Kinnunen, sihteeri Jarmo Sirkiä, varapj. Jari Juntunen, jäsenet Alpo Lauronen, Lauri Juntunen, Eero Seppänen, Kauko Juntunen, Kyösti Huttu, Seppo Moilanen, Matti Kinnunen. Toimintakertomus todettiin asianmukaiseksi ja toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2018 hyväksyttiin.


-sihteeri
Ruhtinan Erä ry kesäkokous päätöksiä


Seura ei asettanut saaliskiintiöitä eikä rauhoituksia. Yhteisluvan johtajaksi valittiin Hannu Kinnunen. Vierasmaksut pysyivät ennallaan. Jäsen pitää olla mukana metsällä. Hinnat löytyvät seuran nettisivuilta. Uusikisi jäseniksi hyväksyttiin Janne Toivanen ja Paavo Heiska. Tontin harvennus tehdään talkoilla. Lahtivajaa remontoidaan. Luettiin hirvimetsälle ilmoittautuneet. Hirvimaksu on 70 e, maksettava seuran tilille syyskuun loppuun mennessä. Hirvijahti aloitettaan 14.10 klo 8. Hirvennahkat myydään edelleen ja nuolukiviä ja suolaa hankitaan tarpeen mukaan.

Porukkajako löytyy TÄSTÄ.


-sihteeri
2.8.2017


Riistakolmiolaskennat lauantaina 5.8 klo. 9.00

Lähtö majalle. Tervetuloa!


-sihteeri
Ruhtinan Erä ry talvikokous 18.2 Kylätalolla


Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa päätettiin mm. seuraavaa.

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Hannu Kinnunen. Erovuoroiset johtokunnan jäsenet valittiin uudelleen. Jäsenmaksu on 35 e , liittymismaksu alle 18 v vuotiaalta 80 e ja aikuiselta 200 e. Lisäksi ulkopaikkakuntalaiset hirvimetsälle aikovat maksavat 42 e seuran tilille maaliskuun loppuun mennessä. Uusiksi jäseniksi 2 vuoden koeajalla hyväksyttiin Marko Tikkanen sekä Sanna ja Marko Kauppinen. Kokouksessa päätettin myös, että lahtivajaa ei vuokrata jatkossa muille pyyntiporukoille. Vierasjahdista keskusteltiin, neuvottelut jatkuvat vielä. Seura osallistuu hirvieläinten yhteisjahtiin. Selvitetään myös lahtivajan lämpöeristyksen parantamista jatkossa.


Esimerkki maksuista:-sihteeri
Porukkajako 2016


Porukkajako löytyy TÄSTÄ.


-sihteeri
Kesäkokous 13.8.2016


Kokouksessa päätettiin metsästykseen liittyvistä asioista seuraavaa.

Saaliskiintiöitä tai rauhoituksia ei asetettu. Jäsen/vierasssääntö pidetään ennallaan. Hirvimaksu 60e on maksettava seuran tilille 9.9. mennessä. Vierasjahtimaksuihin ei tullut muutoksia. Lahtivajaa vuokrataan tarvittaessa. Talkoot majoilla 17.9. klo 9 alkaen ja hirvipalaveri samana päivänä klo 14, jossa päätetään tarkemmin hirvestykseen liittyvät asiat.

Yhteisluvan johtajaksi valittiin Hannu Kinnunen. Uudeksi jäseneksi valittiin Heikki Paronen 2 vuoden koeajalla. Mikko Hukkanen valittiin seuran vakituiseksi jäseneksi. Pienpetopynnti seuran mailla on vapaata. Kuivaamoa kunnostetaan ja sinne rakennetaan puu cee. Tarkat hintatiedot yms. löytyvät seuran nettisivuilta. Myös Facebookissa on seuralla oma suljettu ryhmä, johon jäsen voi liittyä. Seuralla on Oma riista -palvelu käytössä, johon voi liittyä lähettämällä metsästyskortin numeron sihteerille.


-sihteeri
18.7.2016


Riistakolmiolaskennat sunnuntaina 31.7 klo. 8.00

Yhteyshenkilönä Jukka Keränen puh. 0400137028

Kokoontuminen majalle. Tervetuloa!


-ak
Yhteislupajako vuodelle 2016


Ruhtinan Erä ry 23 pyyntilupaa

Jarkko Moilanen 2,5 pyyntilupaa

Akon Erä ry 2 pyyntilupaa

Martinselkosen Mets. 2 pyyntilupaa

Huttu Pekka 5,5 pyyntilupaa


Yhteensä 35
18.7.2016


Riistakolmiolaskennat sunnuntaina 31.7 klo. 8.00

Yhteyshenkilönä Jukka Keränen puh. 0400137028

Kokoontuminen majalle. Tervetuloa!


-ak
16.6.2016


Haloo! Rekisteröitykää nyt Oma riista palveluun. Saat hyvää tietoa Ruhtinan Erän toiminnasta, näet vuokramaat, yms.. Samalla ladatkaa kännykkään sama sovellus google playsta, app storesta tai win storesta. Kätevää. Naputtelin tuonne ne jäsenet joiden metsästysnumeron tiedän, lähinnä hirviporukka. Ohjeita on uusimmassa Metsästäjä lehessä myös. Kun sovellus on käytössänne, hyväksykää kutsu tällä puheella. T -sihteeri. Levittäkää sanaa eteenpäin!


Jos joku nimi puuttuu, niin tieto siitä sihteerille spostilla tai tekstiviestillä, soittaakin saa mutta en aina ole tavoitettavisssa. Siis metsästysnumero tarvitaan että saan lisättyä jäseneksi seuran Oma riista palveluun.


t-mkk-
28.4.2016


Jäsenmaksu on 35e/vuosi, ei siis 30e

Liittymismaksu on 200e aikuiselta ja 80e alle 18 v

Ulkopaikkaikuntalaismaksu on 42e, tämä hirvimiehille, ei muille.

Jos haluat liittyä seuraan, sinun tulee maksaa liittymismaksu ja vuotuinen jäsenmaksu (jos et tiedä, niin kysy).

Hirvimaksu määräytyy joskus elokuulla, kunhan saahaan lupapäätös riistakeskukselta.


Jäsenmaksuja on tullut määräajassa 58 kpl eli vain puolet, ajatelkaa millä rahalla seura pyörii kiinteiden kulujen osalta periaatteella "maksan joskus".


Tässä tulee mieleen että joka jättää maksamatta jäsenmaksun niin se on yksi ja hyvä tapa erottaa seurasta ns. perässähiihtäjät (ja laillinen).

Maksujen eräpäivä on maaliskuun loppu eli nyt on 1 kk jo yliaikaa vuonna 2016.


Hyvää keväänjatkoa t. sihteeri
13.3.2016


Majalta löytyy nuolukiviä.


-sihteeri
Vuosikokouksen päätöksiä 20.2.2016


Kokouksen puheenjohtajana toimi Hannu Kinnunen. Erovuoroiset jäsenet Jari Juntunen ja Eero Seppänen valittiin uudelleen, uutena tuli mukaan Lauri Juntunen.


Seuran puheenjohtajaksi valittiin Eero Seppänen. Jäsenmaksu on 35e/vuosi ja ulkopaikkakuntalaismaksu on 42e. Ulkopaikkakuntalaismaksu koskee siis hirvimiehiä. Eli jos aiot hirvimetsälle kunnan ulkopuolelta, on sinun maksettava 35e+42e. Nämä maksut on maksettava maaliskuun loppun mennessä seuran tilille.

Uusiksi jäseniksi valittiin 2 vuoden koeajalla Teijo Siekkinen, Riku Puolanne ja Petteri Puolanne sekä Pekka Romppainen. Liittymismaksut ovat aikuinen 200e ja alle 18 v. 80e. Riistanhoitoyhdistuksen kokouksiin osallistutaan johtokunnan määrittelemällä tavalla. Seura jatkaa edelleen yhteisluvassa, joitakin tarkennuksia toimintaan on luvassa. Vierasjahti hirvelle toteutetaan, jos on tulijoita. Tiedottamiseen käytetään Ylä-Kainuu lehteä ja seuran nettisivuja.


-sihteeri
Yhteislupajako vuodelle 2015


Ruhtinan Erä ry 18 pyyntilupaa

Jarkko Moilanen 2 pyyntilupaa

Pelli Terho 2 pyyntilupaa

Martinselkosen Mets. 2 pyyntilupaa

Huttu Pekka 5 pyyntilupaa


Yhteensä 29 näillä mennään syksyllä


Muistakaa maksaa hirvimaksu 60e 2.9.mennessä. La 5.9 hirvikoeammunta radalla klo 10. Talkoot Su 6.9. alkaen klo 9 ja Hirvipalaveri klo 13.

Porukkajako löytyy TÄSTÄ.
16.8.2015


Kokouksessa päätettiin mm.seuraavaa. Saaliskiintiötä ja rauhoituksia ei asetettu. Noudatetaan Riistakeskuksen päätöksiä ja kehotetaan jäseniltä malttia pyyntiin. Jäsen saa tuoda 2 vierasta mukanaan metsälle. Maksut löytyvät seuran nettisivuilta. Vieraskortteja on Kauko Juntusella. Hirvijahtiin otetaan vieraita mukaan. Lahtivajaa ja majaa vuokrataan ulkopuolisille tarvittaessa.Talkoot majoilla su 6.9.klo 9, hirvipalaveri samoin klo 13 päämajalla. Hirvimaksu 60 euroa on maksettava 2.9. mennessä. Pienpetopyynti seuran mailla on vapaata.Yhteisluvan johtajaksi valittiin Hannu Kinnunen. Uusiksi jäseniksi 2 vuoden koeajalla valittiin Harri Käsmä ja Petri Uronen. Jäsenmaksu on 30 euroa ja liittymismaksu 200 euroa, alle 18 v. liittymismaksu on 80 euroa.


-sihteeri
22.7.2015


Yhteislupapäätös on tullut. Lupia saatiin 29 kappaletta eli 2 enemmän kuin viime vuonna. Hirvikoeammunnat lauantaina 25.7 alkaen klo. 10.

Riistakolmiolaskenta sunnuntaina 2.8 klo. 9. lähtö majalta.

Kaikille seuran jäsenille on tilattu uudet hihamerkit. Jaetaan syksyn mittaan majalta ja myös sihteeriltä niitä saa. Muistattehan maksaa jäsenmaksun viimeistään nyt, sekä ulkopaikkakuntalais maksun. Kesäkokous pidetään elokuun lopulla.


-sihteeri
Ruhtinan Erä ry uusi tilinumero


Tilinumeromme on muuttunut. Muistakaa päivittää maksupohjanne yms.


Uusi tilinumero on: FI44 5442 0920 0833 05


Vanha tilinumero: (FI47 5401 0640 0029 98), poistuu käytöstä.


-sihteeri
Talvikokous 2015


Kokouksesssa puhetta johti Hannu Kinnunen. Paikalla oli 17 jäsentä. Seura osallistuu hirvenmesästyksen yhteislupaan ja ottaa jahtiin mukaan mahdollisia vieraita.

Kokous vahvisti jäsen- ja liittymismaksut, jäsenmaksu 30e/vuosi (+ ulkopaikkakuntalaiset 42e) ja liittymismaksu 200e aikuinen ja 80e alle 18 vuotias. Maksut on maksettava maaliskuun loppuun mennessä. Huomatkaa muuttunut tilinumero, joka on vaihtunut yritystunnukseksi. Uusi tilinumero löytyy nettisivuilta ja sihteeriltä. Vanha numero on voimassa toistaiseksi.

Uusiksi jäseniksi valittiin Taisto Järvelä, Reijo Niskanen ja Kari Wuolijoki kahden vuoden koeajalla. Erovuoroiset jäsenet Kyösti Huttu ja Kauko Juntunen valittiin uudelleen ja puheenjohtajana jatkaa Kalervo Kaltio ja sihteerinä Matti Kinnunen. Seura hankkii uuden hihamerkin jäsenilleen. Päätettiin osallistua metsästäjien terveys- ja hygieniakoulutukseen.

Seura järjestää konekarhukunkkukisan kesällä, mikäli riittävä määrä koiria ilmottautuu mukaan, minimi on 20 koiraa.Kokous hyväksyi myös alkavan vuoden tulo- ja menoarvion ja toimintasuunnitelman.


-sihteeri
Peijaat


Hirvipeijaat eli vasakeitto syödään Kylätalolla 1.11. klo 15 alkaen. Tervetuloa maanvuokraajat, jäsenet ja kyläläiset ynnä vieraat mukaan meininkiin. Illemma tanssit, soittaa Rajatapaus-yhtye.


-sihteeri
Tervehdys!


Hirvenmetsästys aloitetaan 27.9. klo. 08:00.

Etelä- ja keskiporukka kokoontuvat päämajalle ja pohjoisenporukka kuivaamolle. Kuivaamon lihankäsittelytila on uudistettu kokonaan. Galleriassa löytyy uusia kuvia. Luvassa on ainakin lauantaille kovaa vesisadetta. Tällä hetkellä täällä on lunta maassa. Kutakin porukkaa kohti jaossa on 4 aikuista ja 3 vasaa. Eteläporukan johtajana toimii Tapani Juntunen, keskiporukan Antero Kuvaja ja pohjoisen sekä koko seuran johtajana Hannu Kinnunen. Muistakaa että metsästykseen osallistuvien on käytettävä oranssinpunaista tai oranssia päähinettä tai päähineen suojusta ja ylävartalon peittävää vaatetta.

Hirvimetsälle ilmoittautuneiden (65 henkilöä) nimet löytyy TÄSTÄ.


-ylläpito
Ruhtinan Erä ry kesäkokous 17.8. päätöksiä


Seura ei aseta metsästysrajoituksia eikä kiintiöitä alueellaan. Jäsellä saa olla 2 vierasta mukanaan metsällä. Maksut löytyvät seuran nettisivuilta. Pienpetopyynti seuran alueella on vapaata. Hirven vierasjahti toteutetaan hyvin maltillisesti. Lahtivajaa ja mökkiä vuokrataan tarvittaessa ulkopuolisille. Kokous hyväksyi uudet hirvenmetsästyssäännöt, jotka ovat nähtävissä nettisivuilla sekä seuran majalla. Uudet säännöt tulevat voimaan vuoden 2015 alussa. Yhteisluvan johtajaksi valittiin Hannu Kinnunen. Hirvimaksu on 55 e, joka on maksettava 20.9 mennessä. Hirvikokous pidetään 20.9. klo 12, jota ennen on talkoot klo 9 alkaen. Seuran varsinaisiksi jäseniksi valittiin 2 v. koeajan jälkeen Heikki Tirri, Krister Stellberg, Mauri Heiska ja Jussi Ylijoki.


-sihteeri
Yhteislupa kiintiöt vuodelle 2014


Ruhtinan Erä ry 17 pyyntilupaa

Jarkko Moilanen 2 pyyntilupaa

Akon Erä 1,5 pyyntilupaa

Martinselkosen Mets. 2 pyyntilupaa

Tormua 4,5 pyyntilupaa


Yhteensä 27
Talvikokous 23.2.2014


Kokouksessa päätettiin mm. seuraavaa: erovuoroiset johtokunnan jäsenet valittiin uudelleen ja seuran puheenjohtajana jatkaa Kalervo Kaltio.

Jäsenmaksu on 30 e ja liittymismaksut 200 e aikuinen ja 80 e alle 18 vuotias. Hyväksyttiin uudeksi jäseneksi Mikko Hukkanen koeajalla ja varsinaisiksi jäseniksi Kyösti ja Mervi Häkli.

Tutustuttiin uusiin hirvisääntöihin, jotka ovat luettavissa seuran nettisivuilla ja käsitellään seuran kesäkokouksessa. Luettiin ja hyväksyttiin toimintakertomus vuodelta 2013 sekä toiminta- ja taloussuunnitelma tälle vuodelle. Erillisiä jaostoja ei perustettu vaan johtokunta toimii tilanteen mukaan. Muut asiat löytyvät seuran nettisivuilta, joita päivitetään tarpeen mukaan ja joita kannattaa seurata.


Jahtilehti halukkaille, eli niille jäsenille joille lehti ei tule, lähettäkää yhteystiedot sihteerille sähköpostilla tai palautelomakkeella (nimi, osoite ja syntymäaika)


Maksut maksettava maaliskuun loppuun mennessä seuran tilille ja ulkopaikkakuntalaiset 42 e jos aikoo hirvimetsälle (jäsenmaksu 30 e ja ulkop.maksu 42 e).


t-matti k-
Uudet hirvenmetsästyssäännöt


Tutuskaapa uusiin hirvenmetsästyssääntöihin.

Huomatkaa että kyseessä on vasta luonnos.


-matti
Materiaalia 50-vuotisjuhlista


Julkaisimme uuden sivun 50-vuotisjuhlista.

Käykäähän tutustumassa sivuun täältä.


-antti ja matti
Pienpetojen pyynnin joukkue SM- kilpailut


Pienpetojen pyynnin joukkue SM- kilpailut järjestetään 15.11-17.11.2013 Suomussalmen Ruhtinansalmella.

Tapahtuman Facebook sivut.


-antti
50-Vuotisjuhlat sekä Hirvipeijaat 2.11. klo 18 Kylätalolla


50-vuotias seura kutsuu jäsenet, maanvuokraajat, kyläläiset vieraineen, kutsuvieraat, yhteistyökumppanit, sekä naapuriseurojen ja yhteisluvan edustajat tilaisuuteen.-Ohjelma-


Tervehdysten vastaanotto alkaa klo 17


Juhla alkaa klo 18


Puheenjohtajan tervehdys     Kalervo Kaltio
Yhteislaulu Nälkämaan marssi (Matti Kinnunen)
Historiikki Hannu Kinnunen
Juhlapuhe Lauri Kontro
Multimedia-esitys Jari Juntunen
Palkitsemiset/muistamiset Rhy ja Johtokunta
     
Hirvikeitto ja Kahvi
     
Tanssia Rajatapaus

Tervetuloa!
Yhteislupa kiintiöt vuodelle 2013


Ruhtinan Erä ry 19 pyyntilupaa

Jarkko Moilanen 2 pyyntilupaa

Akon Erä 2 pyyntilupaa

Martinselkosen Mets. 2 pyyntilupaa

Tormua 5 pyyntilupaa


Yhteensä 30
Ruhtinan Erä ry kesäkokous 25.8. Majalla


Kokouksessa oli läsnä 25 seuran jäsentä. Syksyn metsästysjärjestelyistä päätettiin seuraavasti. Riistakolmiolaskennan hyvän tuloksen perusteella seura ei rajoita eikä aseta saaliskiintiöitä syksyn jahteihin. Jäsenellä saa olla 2 vierasta mukanaan jahdissa. Pienpetopyynti seuran mailla on maksutonta. Lahtivajaa vuokrataan tarvittaessa ulkopuolisille. Muut maksut löytyvät seuran nettisivuilta kohdasta ajankohtaista > hae jäseneksi. Hirvikokous pidetään 8.9.klo 15 majalla, sitovat ilmottautumiset sihteerille 4.9 mennessä. Talkoot sekä majalla että kuivaamolla 8.9. klo 10. Yhteisluvan johtajaksi valittiin Hannu Kinnunen. Päätettiin perustaa työryhmä hirvenmetsästyssääntöjen uusimiseksi. Vierasjahti toteutetaan tarvittaessa. Nimettiin valvojat hirvikokeeseen, joka on 7.9. ampumaradalla. Päivitetään kartta-aineisto nettisivuille, joka muutenkin pyritään pitämään ajan tasalla.


-sihteeri
19.7.2013


Riistakolmiolaskenta lauantaina 3.8. Lähtö majalta klo 9:00, joukolla mukaan!


-sihteeri
10.7.2013


Yhteislupapäätös saapui


Ruhtinan Erän yhteisluvalle on myönnetty 30 hirvilupaa, eli luvat vähenivät kahdella. Jakoa osakkaiden kesken ei ole toistaiseksi suoritettu.


-sihteeri
4.7.2013


Juhlapeijais asiaa


Johtokunta kokoontui juhannuksena suunnittelemaan juhlapeijaisia. Järjestelyt ovat hyvällä mallilla, juhlapuhuja on tilattu. Järjestelyihin osallistuvat kaikki hirviporukan jäsenet. Tarkoitus on esittää myös multimediaesitys, johon tarvitaan valokuvia. Paperikuvia voi toimittaa majalle ja digikuvia Ruhtinan Erän sähköpostiin (ruhtinanera at gmail.com).


-sihteeri
16.2.2013


Hehhii


Ruhtinan Erä ry:n vuosikokous Majalla 16.2. klo 15. Läsnä oli 25 jäsentä.


Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa päätettiin seuraavaa:

Seuran puheenjohtajana jatkaa Kalervo Kaltio. Johtokunnan erovuoroiset jäsenet valittiin uudelleen. Tilintarkastajina jatkavat myös edellisvuonna valitut jäsenet.


Vahvistettiin toiminta- ja taloussuunnitelma, sisältäen myös riistanhoitosuunnitelman vuodelle 2013.


Päätettiin seuran jäsenmaksu, joka on 30 €/v . Liittymismaksu seuraan on 200 € aikuinen jäsen ja 80 € alle 18-vuotias jäsen. Maksut on maksettava maaliskuun loppuun mennessä. Lisäksi ne ulkopaikkakuntalaiset, jotka ovat tulossa syksyn hirvijahtiin maksavat samalla kertaa ulkopaikkakuntalaismaksun 42 € seuran tilille.


Uusiksi jäseniksi valittiin Eero Kyllönen ja Lauri Klemetti.


Riistanhoitoyhdistyksen kokouksiin osallistuvat seuran puheenjohtaja ja sihteeri sekä myös muut seuran jäsenet, jotka pääsevät tilaisuuksiin mukaan.


Keskulteltiin myös seuran tulevasta 50-vuotis juhlallisuuksista, johon seuran johtokunta puheenjohtajan johdolla hoitaa käytännön järjestelyt.


Ilmoittelua seuran asioista tehostetaan käyttämällä Ruhtinansalmen kylän ilmoitustaulua, lehti-ilmoittelun ja nettisivujen lisäksi.


-sihteeri
30.1.2013


Sivustomme on kokenut suuren muodonmuutoksen siitä mitä se vielä loppusyksystä oli.

Nykyiseltä näyttävät sivut julkaistiin tammikuun alkupäivinä ja siitä lähtien sivua on päivitetty lisäämällä mm. sisältöä. Haluamme parantaa sivustoa entisestään, joten palaute on tervetullutta.


Mukavaa alkanutta kevättä.


-ylläpitäjät: Matti ja Antti